Irnerkom – Professionelt kommunikationsbureau i Vejle

Irnerkom er et professionelt kommunikationsbureau lokaliseret i Vejle. Irnerkom hjælper andre virksomheder med effektiv kommunikation igennem bl.a. nyhedsbreve, pressemeddelelser og andre tekster til både online og offline-platforme. Kommunikationsbureauet Irnerkom kan også hjælpe med at udvikle en strategi helt fra bunden, hvor al ekstern kommunikation tages i betragtning – eller så kan kommunikationsbureauet bidrage til effektiv intern kommunikation i virksomheden. Kommunikation er omdrejningspunktet – og med hjælp fra Irnerkom vil kommunikationen altid være effektiv, brugervenlig og resultatorienteret i alle henseender uanset hvilket kommunikationsproblem, der er i fokus.

Presseindsats og pressemeddelelser

Irnerkom kan hjælpe med at skabe synlighed i medierne med en målrettet presseindsats. Irnerkom har alle de rigtige kontakter og har de bedste forudsætninger for at finde og formidle den gode historier til pressen i form af effektive pressemeddelelser, der skaber kunder i butikken. Historier fortælles med fokus på troværdighed og omdømme og tilpasses naturligvis virksomhedens tone. På den måde skaber kommunikationen en virksomhed, som befolkningen kan relatere sig til med henblik på at skabe loyale kunder.

Kommunikationstrategi

Irnerkom kan hjælpe med at skabe både interne og eksterne kommunikationsstrategier, som er en nødvendig betingelse for en succesfuld forretning. Kommunikationsstrategien udformes efter firmaets forretningsmæssige strategi og lægger rammerne for al kommunikation i organisationen. Irnerkom udarbejder kommunikationsstrategier med realistiske målsætninger, som kan indfries gennem passende kommunikative tiltag – og sørger for en ensartet kommunikation i alle situationer og på alle platforme. På den måde har kommunikationen på alle platforme samme budskab.

Tekstforfatning

Irnerkom tilbyder professionel tekstforfatning, som får budskabet igennem på den mest effektive måde i forhold til målgruppen. Tekstforfatningen understøtter virksomhedens budskab og strategi og understøtter således også den fremtidige kommunikation på alle platforme og kanaler. Irnerkom skriver også professionelle tekster til hjemmesider, som understøtter søgeordsoptimeringen og skaber resultater på kort såvel som lang sigt. Derudover er Irnerkom også specialiseret inden for tekniske virksomheder og kan agere som teknisk tekstforfatter inden for en lang række områder, som bl.a. IT, automation, digitalisering, 3D-print, el, vvs,, medtech, klima og vedvarende energi.

Nyhedsbreve

Irnerkom skriver relevante og spændende nyhedsbreve, der holder fast på de nuværende kunder og skaber loyalitet i målgruppen. Kommunikationsbureaet finder de gode historier og skriver professionelle nyhedsbreve, der taler til den rette målgruppe og skaber salg i forretningen.