Derfor er telefonboksen perfekt til storrumskontoret

Du har sikkert hørt om telefonbokse før – og her mener jeg ikke disse røde telefonbokse, som man forbinder med London eller Superman. Jeg taler selvfølgelig om disse telefonbokse, der også kaldes rum-i-rum-løsninger. Telefonbokse til kontoret. Der er mange fordele ved at investere i en telefonboks til kontoret – specielt når vi taler om de klassiske storrumskontorer, som findes på mange arbejdspladser rundt omkring i hele Danmark. Læs med her og find ud af, hvorfor du måske burde investere i en telefonboks til kontoret.

Telefonbokse giver flere rum

Telefonbokse er som sagt ligesom små rum, som man kan tilføje inde i større rum. Det vil sige, at du faktisk kan dele storrumskontoret op med disse telefonbokse. Det kan specielt være effektivt, hvis du har brug for et eller flere mødelokaler, så møderne ikke foregår ude i det store rum, hvor alle andre sidder og arbejder og skal koncentrere sig – og så er det selvfølgelig også en billig og effektiv måde at skabe flere små kontorer inde i storrumskontoret, så de chefer, der har brug for det, får deres eget kontor frem for at skulle sidde ude iblandt alle andre medarbejdere. Det skaber mere privatliv på kontoret – og ikke mindst stilhed.

Telefonboks bekæmper støj

Hvis man har en telefonboks som mødelokale til både fysiske og virtuelle møder, så slipper man for støjen fra medarbejderne, der holder mødet. Hvis det hele foregår ude i storrumskontoret, så er der mange medarbejdere, der bliver forstyrret i deres arbejde på grund af disse møder. Det samme er ikke tilfældet, hvis der er et lille lokale i kontoret, hvor medarbejderne kan trække sig hen, når de har et fysisk eller virtuelt møde. Det er videnskabeligt bevist, at medarbejdere koncentrerer sig bedre i støjsvage omgivelser – og du vil derfor helt sikkert opleve en øget koncentration og effektivitet, hvis du får installeret disse telefonbokse som mødelokaler i storrumskontoret.

Telefonbokse giver mulighed for fordybelse

Ligesom at telefonboksen kan være stedet for støj i form af møder, samtaler og lignende, så kan det også være stedet for koncentration. Det er et ideelt sted for medarbejderne, der har et stor opgave, hvor de skal arbejde koncentreret. Her kan de sidde i stilhed med deres egen tanker og gå til opgaven med koncentration og effektivitet, så opgaven bliver løst hurtigst muligt på bedst mulig måde.