Legalisering.dk

Leder du efter en virksomhed, som kan oversætte og også gerne legaliserer de dokumenter, som du skal have oversat. Så er Legalisering.dk præcis den virksomhed som kan give dig den hjælp som du leder efter.

Legalisering.dk er en virksomhed, som sørger for at få oversat et hvert dokument, som har en form for offentlig relevans. Virksomheden har specialiseret sig i at lave juridiske og kommercielle for både private og erhvervskunder.

Når du skal have oversat et dokument fra de offentligmyndigheder, så er det ikke bare et hvilket som helst oversættelsesbureau som du kan benytte. Offentlige dokumenter skal nemlig have at apostille stempel og legaliseres, før det kan blive gældende i det land det skal anvendes. Derfor er du også nødt til at bruge et oversættelsesbureau, som er autoriseret til at legalisere dokumenter – og dette er Legalisering.dk

Der kan være flere årsager til at man skal have oversat et offentligt dokument. Det kan være situationer lige fra at skulle flytte til udlandet som privatperson, til at skulle sælge din virksomhed til en anden aktør i et andet land.

Legalisering oversætter til næsten alle sprog i verden, både fra og til dansk. Næsten uanset hvad du efterspørger, så kan Legalisering.dk hjælpe dig. Skulle det ske at du ikke kan finde det ønskede sprog, eller dokument typen beskrevet på hjemmesiden (https://www.legalisering.dk/), så er du altid velkommen til at tage kontakt til en medarbejder, og høre hvordan dine muligheder er.