Gør dine drømme til virkelighed med 3D animation      

Selvom de fleste har en god evne til at bruge deres fantasi og deres sans for abstrakt tænkning, kan det alligevel være svært helt at forestille sig bygninger, hjem og arkitektur i fantasien. 

Her har man brug for noget mere konkret og visuelt til at kunne se tingene for sig. Det er her, at firmaet Flowstudio kommer ind i billedet. De er eksperter i at udføre 3D animationer, der viser, hvordan en kommende bygning, et hjem eller interiør kommer til at se ud. Det er helt essentielt, når man for eksempel taler om projektsalg af lejligheder, hvor de kommende købere skal kunne se for sig, hvordan deres fremtidige hjem og bolig kommer til at se ud. 

Læs mere om Flowstudio her og kom tættere på drømmen. 

Flot 3D animation puster liv i drømmen   

Gamle bygninger, der bliver transformeret om til nye rum og muligheder for menneskers dagligdag, nye muligheder for at indrette hjemmet med et andet interiør eller nye projektsalgslejligheder, der ikke engang findes endnu. 

Det er nogle af de scenarier, som Flowstudio er eksperter i at skabe realistiske og levende 3D animationer over, så man kommer tættere på drømmen. Når man står overfor at skulle købe en lejlighed, der ikke engang er bygget endnu, og som man dermed ikke har mulighed for at bestille en fremvisning i, er det ekstra vigtigt at kunne se nogle realistiske animationer af den fremtidige bolig.  

Skab drømmen selv   

Selvom Flowstudio er eksperter i de gældende trends, hvad angår indretning og arkitektoniske løsninger og gerne rådgiver om disse, er de samtidig eksperter i at skabe en bæredygtig og holdbar løsning i samarbejde med kunden. 

Det er her, hvor man med 3D teknikken kan sidde og udføre forskellige forslag, der er baseret på de behov, drømme og ønsker, som kunden har. Det er her, hvor kunden har den ultimative mulighed for at tænke og drømme stort, uden at skulle have det udført i praksis fra første færd. 

Med en 3D visualisering kan man nemlig sidde i ro og mag og prøve nogle løsninger af, som man derefter kan gå og summe over. 

Få skabt et bæredygtigt hjem med 3D animation

Når man kan få skabt lige præcis den løsning, der passer bedst til ens behov, ønsker og drømme, er der samtidig lagt op til den mest bæredygtige løsning. 

Man er dermed sikret, at man kommer til at trives i det nye hjem, når man selv har været med til at designe det som sit eget ”happy home”.