Alt du skal vide om DIN Rail Enclosures

DIN Rail Enslosures er skinnekasser og modulkasser, som bruges til termostater og forseglede kasser mm. Hvis du synes det lyder spændende, og evt. som noget du vil kunne bruge i dit erhverv eller derhjemme, kan du læse med her.

Hvad er DIN Rail modulkasser?

Din Rail enclosures er en ny model af modulkasser, som er designet til moderne installationer. Modulkasserne kan bl.a. blive brugt til intelligente husstyringer, målerelæer, styringsrelæer, lysure og decentraliseret automation. Intelligent husstyring kan bl.a. være at du indstiller lyset til at tænde eller slukke på bestemte tidspunkter – eller at det skal dæmpe sig, når det bliver aften. Det er også det, styringsrelæer kan bruges til, hvilket er rigtig smart i en verden, hvor alt bliver mere teknologisk og moderne.

Hvad kan og gør kasserne?

De nye DIN RAIL modulkasser kan monteres hurtigt og nemt på DIN-skinnen, og snapsammen designet letter monteringen af enheden. Du skal bare sætte printkortet i kassen, derefter klikke bunden og toppen sammen, og så er modulet klar til brug. Der er desuden nem adgang til montering af kabler via almindelige stikbare eller skruebare klemrækker. Den nye model har plads til et printkort i bunden af kassen, og på printkortet kan du montere flere mindre print, hvilket gør det muligt at bruge komponenter, der kræver ekstra højde som f.eks. relæer og transformatorer. Denne nye modulkasse kan monteres både med og uden terminaler og konnektorer alt efter behov – altså med skruebare eller stikbare terminaler og D-sub konnektorer. Forsiden af modulkassen er blevet fleksibelt designet til konnektorer, omskiftere og lysdioder og kan blive leveret med huller alt efter kundespecifikationer. Ift. farver bliver toppen til kasserne normalvis leveret i grå lexan og bunden bliver leveret i sort noryl. Hele modulkassen er lavet, så den er selvlukkende. Hvis du ønsker andre farver, kan dette også imødekommes.