Hav altid disse ting på kontoret

Hvis du arbejder på kontor, så oplever du formentlig ofte, at der lige er en lille ting, som du står og mangler. En manglende ting, som kan forstyrre din arbejdsproces. Men her får du 10 forslag til ting, som altid bør være på et kontor. Dette gør i sidste ende arbejdsprocessen mere effektiv.

10 ting som er uundværlige på kontoret

  1. Nogle gode skriveredskaber. Dette kan både være kuglepinde, tuscher, blyanter og ikke mindst overstegningstuscher.

  2. Clips eller en hulmaskine, så man altid har styr på papirarbejdet.

  3. Notesbøger eller kalendere. På denne måde får man godt styr på aftalerne, og misser aldrig en deadline. Små noter kan være dejlige, at have rundt om skrivebordet, som giver et godt et godt overblik.

  4. Budget kuverter – både nogle med og uden ruder. På denne måde er du altid klar til at sende nogle fysiske breve ude, som stadig kan være nødvendigt i den digitale tidsalder.

  5. En opslagstavle. På denne kan I sammen blandt kollegaerne fastsætte visioner, missioner og fælles mål. Dette skaber et godt overblik og struktur i hverdagen.

  6. Gode opbevaringsmuligheder. Dette kan både være ringbind og lignende, som sætter styr på alle papirerne, og så de altid er til at finde.

  7. En god belysning. Vælg gerne noget klart hvidt lys, som gør, at man pludselig ikke falder i søvn hen over skrivebordet.

  8. Derudover er det naturligvis også alfa og omega med en god kontorstol samt skrivebord. Læg gerne nogle flere overvejelser i disse ting.

  9. Nogle hyggelige indretningsting. Giv den gerne gas med planter og billeder, som skaber et mere indbydende kontor. Dette vil ligeledes give nogle gode rammer for arbejdsmotivationen.

  10. Kaffe. Ja den sidste ting på listen må være kaffe. Mange fungerer ikke uden dette, så hav altid frisk kaffe klar på kanden.