Sådan belægger du en vej med sten

Belægning af en vej med sten er hårdt arbejde, men det er vigtigt at udføre opgaven ordenligt så forbipasserende folk ikke kommer til at snuble og komme til skade. Men det er også samtidig vigtigt at passe dit eget fysiske helbred og holde pauser undervejs. Læs med her for nogle tips til hvordan man kan gøre et godt stykke arbejde samtidig med at have det sjovt undervejs.

Fysisk arbejde på gaden er hårdt arbejde, især om sommeren når solen bager og gøre det sværere at holde sig i gang. Samtidig med at man gerne vil gøre et godt stykke arbejde er det samtidig også vigtigt at være opmærksom på egne behov. I heden er det vigtigt at drikke en masse vand og det er også vigtigt at holde pauser, så man ikke føler sig helt nedslidt i slutningen af dagen.

Gør arbejdet sjovere

En af måderne hvor man kan få arbejdet til at gå lidt hurtigere er, at underholde sig selv idet man lægger sten. God musik i ørnene eller noget radio som beretter hvordan en spændende West Ham kamp udvikler sig, er bare nogle af måderne man kan holde sig selv underholdt imellem tiden. Det Der er især behov for lidt underholdning, hvis man arbejder alene. Har man en makker at sludre med, går tiden også mere tjept.

Gør det rigtigt første gang

Når man lægger sten, er det vigtigt at gøre det rigtigt første gang. Det kan nemlig blive besværligt hvis man kommer til at lave en fejl som man først lægger mærke sent i processen. Det er også vigtigt at bruge de rigtige sten til projektet. På Chaussesten.dk kan man finde adskillige chaussesten i forskellige farver, så man kan lave et flot mønster ved at vælge to forskellige farver eller holde det simpelt, med for eksempel en klassisk grå farve.