Få herregårdssten leveret hjem til din adresse

Står du og skal bruge herregårdssten derhjemme, kan du glæde dig over, at det flere steder er muligt at købe dem med levering. På den måde kan du altså med få klik og en tur med kreditkortet bare sætte dig ned og vente på, at det hele bliver leveret direkte hjem til din adresse. Det har aldrig været nemmere at få fat i lige netop de sten, du gerne vil bruge hjemme i din have.

Læs mere om herregårdssten på herregardssten.dk.

Sørg for at tjekke leveringspris

Det er dog som regel ikke gratis at få sådanne sten leveret hjem til din adresse. Der kan tit komme en fragtpris på, og er det tilfældet, er det en rigtig god idé at holde øje med, hvad denne pris løber op i. Det kan jo være, det bliver dyrere, jo flere sten du skal have. Omvendt kan du også være heldig, at du, hvis du køber for nok penge, kan ende med at få leveringen gratis. Så det er altid godt at være opmærksom på, hvad det enkelte firma skal have for at levere stenene hjem til dig.

Slip for at hente dem selv

Det gode ved at købe herregårdssten med levering er blandt andet, at du slipper for selv at hente dem. Der er mange, der kan se en fidus i fx at køre herregårdssten brugt. Men når du tænker over det, er der utrolig meget slæberi og arbejde i at hente dem selv på den måde. Du har ikke lige en lastbil ved hånden, og du skal sikkert køre mange gange, før du har alle stenene hjemme. For slet ikke at snakke om, at du skal stå for at laste og losse alle stenene med hænderne, såfremt du ikke har en maskine til rådighed.

Husk at købe nok sten

Et godt råd når du skal købe nye herregårdssten er, at du altid skal sørge for at købe nok sten i første omgang. Det er jo ikke godt, hvis du står der og mangler fem, ti eller tyve sten for at kunne anlægge din havesti, din indkørsel eller hvad du nu ellers er i gang med at anlægge, færdig. Så er det altså bedre at have en håndfuld i overskud, som du altid kan få brug for, hvis der fx er en sten eller to, der går i stykker undervejs. Det kan altid ske.