Online guide til udbetaling af skrotpræmier

Danmarks højeste skrotpræmie.

Når man siger at de konservative vil have højere skrotpræmie, er der også noget om snakken. Hvis det er man sidder inde med en skrotbil, er det en meget god ide at sørger for at få nogle penge for den i stedet for at lade den stå derhjemme og ingen gavn gøre. Hvis den er til skrotpladsen, kan man lige så godt få nogle penge ud af den og det kan man alt andet lige gøre hos en ophugger. Der er ingen grund til at lade den stå eller andet sted hvor den ingen gavn gør, det er alt andet lige noget som man kun gør hvis man er dum og ikke har lyst til at få lidt ekstra penge. Det er ikke noget som tager lang tid, og det er noget som alle kan gøre. Man skal bare sørge for at komme til en ophugger, og sådan en kan man finde inde på nettet hvis det er brug for det. Følg med Skrotpriserne Så kan man se hvorhenne man skal tage sin skrotbil hen, for at få denne skrotpræmie udbetalt. Det er intet besvær.

Skrotbiler skal væk fra privat grund ellers risikerer man en bøde fra Miljøstyrelsen.

  • Vi udbetaler skrotpræmien nu!
  • Vi afhenter, afmelder og skrotter din bil.
  • Du får skrotpræmien udbetalt med det samme.

Vi hjælper dig her på nettet

Hvis det er første gang at man skal skrotte bilen, er det også en god ide at gå ind på nettet hvor man kan finde nogle hjemmesider hvor man kan få hjælp. Det kan man blandt andet herinde på www.autoskrotning.dk hvor man kan få penge for din skrottede bil. Det er også herinde at man kan finde konservative skrotpræmier, og det er alt andet lige noget man godt kunne tænke sig. Så hvis det er man har en eller anden form for skrotbil stående et eller andet sted, er det også med at få den til en ophugger, for det er også en dårlig ide at lade den stå et eller andet tilfældigt sted, for så er der også muligheden for at den forurener og det er ikke noget man gider at have noget at gøre med. Det er jo ikke en god ting at forurene miljøet. Det er alt andet lige også noget man kan få en bøde for, hvis det er man bliver fanget i det, så bare lad være og få penge for den i stedet for.

Vi sørger for din skrotpræmie

Vi er statsautoriserede til at håndtere nummerplader, og det betyder, at du slet ikke skal have noget besvær med at få skrotpræmie for din bil, når du lader os håndtere det hele. Vi sørger for korrekt og rettidig afmelding hos SKAT, så du får din skrotpræmie udbetalt. Den er i øvrigt p.t. på 1.500 kroner skattefrit.
Mere end bare skrotpræmie
Din skrotbil er mere værd, og ingen giver dig bedre priser oven i din skrotpræmie end vi gør! Og ikke nok med det: Vi henter din bil over hele Sjælland, og vi afregner kontant og uden vrøvl, når vi henter bilen.
Du skal ikke nøjes med skrotpræmie, når du handler med os – du får også penge for din bil. Selv hvis du ikke har nummerplader mere, eller hvis din bil mangler dele som motor eller andet, kan vi som oftest give en god pris for den afhentet. Bemærk, at hvis du allerede har afleveret nummerpladerne hos Motorkontoret, skal du blot give os din kvittering for det – så kan du stadig få din skrotpræmie.

Hvordan får man skrotpræmie?

Når vi afleverer dine nummerplader for dig på Motorkontoret, udsteder vi samtidig en såkaldt skrotningsattest. Attesten indsendes til Miljøordning for biler. Når ordningen har modtaget skrotningsattest og dokumentation for afmelding af bilen, overfører de din skrotpræmie til din bankkonto.
Du kan også underskrive en såkaldt transport, og så er det os, der på stedet udbetaler din skrotpræmie til dig – og vi modtager så skrotpræmien fra miljøordningen senere.
Du skal altså intet gøre selv, når du handler med os – vi sørger for det hele. Professionelt, til aftalt tid og med et smil og god service som en selvfølge.
Skrotpræmie beløb:
Storkøbenhavn kr. 1.500,-
Nordsjælland, Køge & Roskilde kr. 1.300,-
Resten af Sjælland kr. 1000,-
Lolland & Falster kr. 800,-

Betingelser:
Skrotpræmien udbetales uanset bilens alder og stand. Ønsker du at afmontere dele, f.eks. batteri, sæder, døre eller lignende fratrækkes kr. 300,- fra beløbet. Bilen skal være nemt tilgængelig og kunne trille på alle 4 hjul. Registreringsattest, nøgler samt den registrerede ejer, eller en i forvejen underskrevet skrotattest skal være til stede ved afhentningen.