Strømper – Hvordan man køber sexede strømper, og hvad man skal se efter

Mens udvalget af strømper er omfattende og varieret, er der mange kvinder, der ikke går med dem, da de betragtes som lingeri fra gamle dage. Disse klædestykker bruges mest af ældre damer, fordi yngre kvinder simpelthen ikke ser et behov for dem udover som del af et sexet sæt lingeri med et korset eller et sexet kostume .

Der er ingen tvivl om, at strømper er sexet lingeri, men de er lingeri, der kan og bør bruges som tilbehør til en sexet nederdel eller kjole. Omridset af strømpebåndet bør ikke forhindre kvinder i at gå med strømpebånd, da de er så godt som usynlige. Mens det er lidt risikabelt at gå med strømpebånd med et mikro-miniskørt, er de mange lejligheder om aftenen, der egner sig til sexede strømper og lidt udsyn til en kvindes lår er sexet og ikke vulgært.

Sexede kostumer bruges ofte med strømper og kan i hvert fald til dels tilskrives den tilbagevendende popularitet af strømper. Siden strømper fås i sort, hvidt, rødt, lilla og mange andre farver, man kan bruge til at matche eller stå i kontrast til næsten ethvert kostume. Farve, kombineret med stil som fiskenet, kvadratnet, gennemsigtige, uigennemsigtige og variationer som diamant net, vinyl top og endda gummistrømper byder kvinder på næsten enhver mulighed, de kan forestille sig, når de sammensætter deres tøj.

Strømper i SassyStar fås også i forloren strømpebuksestil som selestrømper, der er strømpebukser med udskæringer øverst på strømperne, der får strømpebukserne til  at se ud som om, de har strømpebånd med stræk, hvor skridtet er åbent.

Skridtløse strømpebukser er vildt populære, og så kan man jo ikke lade være med at undre sig over, hvem der går med skridtløse strømpebukser? Man hører ikke ret tit strømpebukser beskrevet som praktiske, men på den anden side deler skridtløse strømpebukser nogle af de samme fordele som skridtløse trusser, og disse strømpebukser fås i gennemsigtig, fiskenet og andre stilarter såvel som farver.

Februar er den tid på året, hvor mange romantiske par giver og modtager lingeri. Lingeri er en dejlig gave, men hvad hvis du tilbringer Valentines Dag alene? Bare dig, en æske chokolade og en romantisk komedie eller to? Du fortjener da også sexet lingeri! “Men Treacle,” protesterer du nok nu, “Der er ingen der vil se det, så kan det ikke være lige meget?” Hvortil jeg svarer, “Skat… lingeri er aldrig om ham. Det er altid om dig.” Her er mine tre grunde til, at single piger måske mere end nogen andre altid bør gå med sexet undertøj.