Lad vovsen køle af i sin egen pool 

Man kender synet fra varme sommerdage. Hunde, der ligger i skyggen med tungen ud af munden og gisper efter vejret. Det kan være en varm affære at være hund, når den danske sommer viser sig fra sin gavmilde side. Hunde kan jo ikke svede gennem huden, som vi mennesker kan, så den må svede med tungen. Det kræver meget luft, så der skal åndes kraftigt igennem. Her ville det være rart med en kølende dukkert i en lækker pool fuld af frisk vand. 

Man kan faktisk godt få fat i en hundepool, hvis man gerne vil forkæle familiens vovse med en frisk svaledukkert. En Hundepool er lavet af robust materiale, og så er den ru i bunden, så vovsen ikke glider. Også hunde skal jo have lov til at bade med værdighed, så det går ikke at den glider på halen, lige som den er sprunget op i sin nye Hundepool. Med en ru bund er man sikret imod ufrivillige klovnerier, og hunden kan køle af i det svalende vand, så den får temperaturen lidt ned. 

Skøn at have i haven 

En Hundepool er alle tiders at have på græsplænen i haven, når sommersolen skinner og vejret er for varmt til vovser. Det er rart at kunne køle sig af, når temperaturen har krydset de 25 grader. Og så kan man jo samtidigt lige sørge for at hunden bliver badet og vasket godt, så pelsen bliver ren og fin. 

Køb den online 

Du kan købe en skøn Hundepool hos canam.dk. I denne webshop kan du også finde mange andre gode ting, som du kan forkæle din hund med. Det er nemt at sætte en Hundepool op, og den kræver ikke meget vand. Det er alle tiders idé til de lange, varme sommerdage.