Gode råd og vejledning ved det sidste farvel 

Når man, som efterladt, står med en afdød, kan der opstå et behov for at lægge det hele fra sig. Man kan være hårdt ramt af sorg og har bare brug få ro til at bearbejde tabet af den kære. Dette er helt naturligt. I sådan en situation skal man ikke holde sig tilbage med at spørge om hjælp, for det er vigtigt, at man har tid til at komme igennem sorgprocessen, uden at nogen jager med en. Bisættelsen eller begravelsen kan man heldigvis få god hjælp til at klare. 

Søger man på nettet efter Bedemand Hørsholm, så dukker Uldahl Begravelse op. Her kan man trygt henvende sig, hvis man står med en afdød, som skal bisættes eller begraves. Uldahl er et familiedrevet foretagende, hvor der lægges stor vægt på den personlige begravelse eller bisættelse. Her har man erfaringen og forståelsen for de efterladtes problemer og det, de står med. Det er vigtigt at få alle ønsker frem, så det sidste farvel kan blive en smuk og personlig afsked med den afdøde. 

Vær ikke bange for at spørge 

Man skal ikke være bleg for at spørge, når man har ønsker til bisættelsen eller begravelsen af ens kære. Bedemanden vil gøre alt, hvad hun kan for at opfylde de særlige og personlige ønsker, der måtte komme fra de efterladte, eller som den afdøde har nedskrevet før sin bortgang.  

Sig det med blomster 

Bårebuketter og kistepynt kan gøres til noget meget personligt og samtidigt utroligt smukt. Den sidste rejse må gerne indledes i et blomsterflor, der måske ovenikøbet fortæller lidt om, hvem den afdøde var. Alt dette kan man få hjælp til at bedemanden. Her er en ekspertise at trække på, som kan være godt, når man mest af alt bare har brug for at sørge.