På online-dating med handicap 

Vi søger alle kærligheden. Det er en fantastisk oplevelse at være lykkelig forelsket og svæve rundt på lyserøde skyer, højt hævet over den almindelige kedelige hverdag. Ude af stand til at se fornuftigt og sagligt på noget som helst, og følelsesmæssigt i undtagelsestilstand. Alt andet er nedlukket på grund af kærlighed, og man er bedøvende ligeglad. Denne tilstand er fuldkommen magisk, når man rammes af den. Det sammenlignes ofte med en tilstand af sindssyge. 

På datingsiderne færdes mange, som har denne drøm. Og heldigvis går den i opfyldelse for rigtigt mange. Det gælder om at få taget hul på det med hinanden. At få øje på hvem den anden er. Det kan være svært at gøre, hvis man er handicappet. Hvordan skal man få fortalt, at man har et handicap? På denne side kan du læse en handicappets overvejelser i forbindelse med det at være handicappet, når det kommer til dating på nettet. Det er ikke let, men bestemt heller ikke umuligt. Læs selv. 

Specialdating for handicappede? 

Der stilles mange kloge spørgsmål i artiklen, blandt andet hvor man skal oprette sin profil. Skal det være på en side kun for handicappede, eller skal det være på en side for alle? Eller skal det være på en side for handicappede, men hvor alle må være med? Det kan hurtigt gå han og blive lidt kringlet og en anelse akavet. Måske mere akavet end nødvendigt. 

Man kan mene meget og komme med gode råd, men hvis man ikke selv er handicappet, så er det nok ikke helt let at forestille sig, hvordan det må være at forholde sig til disse spørgsmål. Her er artiklen virkelig god, fordi man kommer ind under huden på den skrivende, som selv er handicappet. 

Prøv lidt forskelligt 

Rådet til andre handicappede bliver at prøve lidt af hvert og ikke lægge skjul på, at man er handicappet. Og det kan man kun bifalde. Den ærlige vej er altid den rigtige. Det hjælper ikke at forsøge at skjule ting eller sløre dem. Hvis man møder kærligheden, så kommer det hele alligevel for en dag. Vær åben og gå selv efter de, som tør være det.